fbpx

Om hallen

Byens samlingssted

Bestyrelsen bag Romalt Aktivitetshal ønsker at skabe nogle rammer om sport, social samvær for både unge og ældre.
Tommy Bødker Jensen som er halinspektør forklarer, at fokus er sat på at skabe udvikling og skabe nogle rammer, så alle kan og har lyst til at komme og gøre brug af hallen:

”Hallen er for alle. Det mener vi helt bogstaveligt. Den er her, og den skal bruges. Jeg mindes da jeg selv var dreng. Jeg voksede op ved Viborg, hver eneste dag stod jeg og kiggede ind ad vinduerne til hallen efter skole. Var man heldig, så kunne man lige snige sig ind klokken 16 og nå at få et enkelt skud på mål, inden man blev smidt ud igen, fordi banen skulle bruges. Sådan er det ikke her. Her er plads til alle, også børnene.”

Hallens historie

Etableret i 2004

Romalt Aktivitetshal blev bygget i 2004 og havde sin officielle indvielse d. 1. september 2004.

Et specielt sammenhold og en bred opbakning gjorde at Romalt Aktivitetshal i 2013 udvidede den eksisterende hal fra 2004 med 730 m² mere.

Lokal opbakning

Randers Kommune kunne ikke bakke op økonomisk, men i Romalt tog de ikke et nej for et nej og det gjorde at den selvejende institution selv valgte at finde løsninger. Udvidelsen kom i hus og det kunne ikke have været gjort uden de mange engagerede Romalt borgere, som valgte at lægge arbejdskræfter og ressourcer i projektet. De mange  m² blev fordelt med fire omklædningsrum, et lokale til fitness, en ny café med køkken og et holdtræningslokale.

Forsamlinghuset

Ligeledes blev der i forbindelse med udvidelsen laves en ny selvstændig indgang til hallen, og den nuværende fælles indgang med forsamlingshuset bliver fremover forbeholdt forsamlingshuset.